נעים להכיר, שמי יפית בכר שימרון, מנחה ומלווה סדנאות בישול ואפייה לאורח חיים בריא וחוויתי, קונדיטורית מוסמכת (בוגרת בית הספר הגבוה לקונדיטוריה של אסטלה – בייק אוף ישראל) ומבשלת מפגשים וחוויות. גדלתי לצידו של אבא שף ואת כל ילדותי העברתי צמודה לסינרו במטבח הבית, בתי מלון, מסעדות, באווירת השווקים ובין הסירים. אוהבת לתת ביטוי רגשי דרך האוכל והיום יוצרת שילוב מופלא בין טעמים לאנשים ומוסיפה תבלינים חדשים לחיים. מזמינה אתכם לטעום ממגוון הסדנאות המופיעות מטה ולבקר בדף הפייסבוק שלי.